Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren
Wij zijn groep 4/5/6. Onze groep bestaat uit 15 kinderen.
Wij hebben iedere dag les van Juf Laura en ’s middags komt Juf Elise ons extra helpen.


Iedere ochtend beginnen we met een Bijbelverhaal, zingen we liedjes en is er soms nog tijd om even iets te vertellen. Daarna wordt de dag besproken. Ons rooster kunnen we zien op het whiteboard, maar ook op onze weektaak. Zo weten we precies wat we moeten doen en waarom we de lessen doen.


De ene keer hebben we een les op het bord, de andere keer een zelfstandige les. Ook hebben we soms een plickersles. Dat is erg leuk! Juf heeft dan vragen op het bord staan en wij geven dan allemaal zelf antwoord, door een qr code omhoog te houden. Juf scant onze codes met haar telefoon en daarna zien we op het bord wat het goede antwoord is. Dit is niet alleen leuk, maar hierdoor leren we het ook extra goed!


Naast hard werken en veel leren, is ook groepsvorming bij ons er belangrijk. We werken regelmatig samen, doen met de hele klas samen opdrachten of een sociale vaardigheden les. Ons motto is:

"Samen zorgen voor een leuk en leerzaam schooljaar, waarbij iedereen zichzelf mag zijn".
Dit hebben we met elkaar bedacht! We proberen niet alleen goed voor ons zelf en voor elkaar te zorgen, maar ook voor onze vissen Coco en James.


Naast de leervakken, zijn we ook dol op onze creatieve vakken en gym! We zingen, knutselen en tekenen graag en zijn daar ook erg goed in. Iedere week krijgen we gymles van onze vakleerkracht Kjeld, wat we ook erg leuk vinden!


Groetjes ons