Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Hallo,

Wij zijn groep 1/2/3. In onze groep vinden wij het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Wij doen elke dag veel leuke dingen met elkaar.
's Ochtends beginnen we in de kring. Tijdens de kring worden er verhalen verteld en liedjes gezongen.
Onze groepsafspraak is dat bij elkaar horen en daarom zijn we aardig voor elkaar en helpen we elkaar.
De kinderen uit groep 1 en 2 spelen elke dag na de ochtendpauze buiten. Groep 3 gaat dan naar groep 4/5 om de taakjes af te maken.
Lezen en voorlezen vinden wij heel belangrijk. Niet alleen in groep 3, maar ook in groep 1 en 2. Juf Henny leest iedere dag een (prenten)boek voor en daar hebben wij een kringgesprek over. Daarna gaan de kinderen spelen in de hoeken of werken aan de tafels.  Op het keuzebord kiezen wij zelf activiteiten die wij graag willen doen. In groep 1 en 2 ligt het accent op spelend leren, samen met elkaar.
De kinderen uit groep 3 leren allemaal lezen, schrijven en rekenen. Dit doen we door middel van opdrachten uit het boek, maar ook door op de iPads opdrachten te doen. In onze groep doen we veel aan bewegend en handelend leren.
's Middags is er tijd voor creatieve opdrachten, muziek maken, knutselen, tekenen, we kijken naar rekenverhalen, Schatkast, Huisje boompje beestje en Koekeloere.
We hebben het heel gezellig met elkaar!